Friday, June 13, 2008

Still not well

This morning, I felt better so I decided to go to work. But I still got the diaorrhea, but still can managed it.

In the office, my tummy still bloats until now. Put some Minyak Yu Yee Cap Limau, lantak la satu dept bau minyak angin haku ni, slalu bau VS Pure Seduction jek, ekekekke...

Buat keje cam besa, kejap2 ulang pi toilet. Air cap badak, air suam sumer aku dah bedal.

Tapau sambal ikan cencaru, sayur kailan. Same like yesterday, makan 3-4 suapan je, mmg tak leh masuk. Oh ya, before that, dah telan dah ubat cirit-birit ngan ubat muntah. Tanak la muntah lagik, aku tak suka muntah.

Plan nak balik awal ari nih.

2 comments:

Che Sue said...

kalo kat kg aku dah nasihatkan ko makan pucuk jambu dah..tapi kat kl ni mana aa nk carik pokok jambu ek? *garu2 pala*

mrskojiwami said...

makan pucuk jambu ek... nanti aku carik kat pasar malam kot ade