Saturday, August 2, 2008

Boleh?

Boleh?

Ari ni ari sabtu, selalu ari sabtu ramai gak yang kena datang keje. Tapi ari ni, production team cuma ada 3 orang aje. Aku, Nisa dan Abang Man.

Yang ironinya, mmg KITORANG bertiga sahaja yang ada dalam keseluruhan editorial team nih. Editor sorang pon takde termasuk la si Manager. Tatau la pulak kot Julie bagi tau diorang smalam, sumer editor leh cuti ari Sabtu. Maklum la sejak kebelakang ni aku mmg on time dah cau cin cau.

Boleh?

Account department tolak tepi la ekk... itupon ada sorang je yang datang.

Yang selebihnya kat opis ni sumer marketing sahaja yang ada... untuk meeting bulanan diorang.

Tak ke rugi elektrik bila hanya ada 3 orang staffs sahaja - yang tentunya bukan la nak buat keje sangat, sementelah ramai yang takde, kitorang pon terus jadik takde mood - better la kitorang surfing kan.... walau pon dateline ari nih, tapi memandangkan aku mmg dah awal2 dah habaq, it's ridiculous untuk siap 1st proofs dalam masa 4 hari... Tapi boss is boss, she said she still want me to siapkan by saturday.

So hasilnya? Mmg la tak boleh siap. Sepatutnya whole department cuti je ari nih.... Tak pasal2 aku kena anta anak2 aku ke nursery ari nih!

p/s 1: Awien tak datang, so dia secara automatik tak termasuk dalam statistik di atas.

p/s 2: Aku rasa aku dah terikut2 gaya madulebah punya blogging style... (terpengaruh - sori ekkk)

3 comments:

Che Sue said...

mek...mana lakkk box shout out ko ni? huhuhu...chantek page ko gini..ni takde koje aa ni dok godek2 ek? hehehe..

mrskojiwami said...

ekekekek, tau takpe

mrskojiwami said...

bila aku ganti template, sumer widget haku abih lesap